CUPPER TEA – Ceaiuri savuroase, care creează „dependență”

Hai să vorbim despre ceaiuri! În general oamenii se împart în două categorii: iubitorii de cafea și cei de ceai. Eu, până să rămân însărcinată, făceam parte în egală măsură din amândouă pentru că nu puteam să-mi imaginez dimimețile fără cafea și nopțile fără ceai. Dar după ce am rămas însărcinată, chiar înainte ca testul să arate două liniuțe, am început să urăsc mirosul de cafea. Astfel, în primul trimestru, ca prin minune, una din băuturile mele preferate s-a transformat în singurul lucru pe care cu adevărat nu îl mai suportam și de atunci încoace, mai am puțin și fac deja un an de când mi-a mai rămas doar ceaiul.

Cu ceaiul m-am împrietenit mai repede decât cu cafeaua. Pe vremea când eram eu bebeluș se pare că cei mici beau ceai încă din primele zile de viață, iar eu nu am făcut excepție. La început, mama ne dădea ceai de anason și chimen pentru colici, iar apoi ne-a crescut cu ceai de tei, de măceșe și de cătină.

Cu aromele mai sofisticate precum: hibiscusul, căpșunile, pudra de matcha, cerealele prăjite sau castravetele am făcut cunoștință mult mai târziu. Dar mi-au plăcut toate. Fix așa cum erau ele, neîndulcite, pentru că nu îmi place să stric gustul ceaiului cu miere sau cu zahăr.

Gândind în urmă, aș putea spune că de 30 de ani încoace sunt o mare băutoare de ceai. Un singur ceai încercat până acum nu mi-a plăcut, ceaiul masala, dar nu pentru că nu este un ceai bun, ci pentru că nu am avut eu suficientă răbdare să-i descopăr secretele și să-l prepar cum se cuvine.

De curând am descoperit și aroma de lemn dulce și pe cea de lemongrass, în mixurile CUPPER TEA care m-au fermecat de la prima gustare.

CUPPER TEA - Ceaiuri savuroase, care creează dependență 01

BUZZStore CUPPER TEA: Două ceaiuri inedite

Cu ocazia celei mai recente campanii BUZZStore la care am participat, am primit două sortimente de ceai CUPPER TEA pe care nu le-am mai încercat niciodată. Este vorba de CUPPER PURIFY ME și CUPPER ZEN BALANCE pe care le-am savurat cu plăcere aproape zilnic în cele trei săptămâni de campanie.

CUPPER PURIFY ME

CUPPER TEA - Ceaiuri savuroase, care creează dependență 02

Nu știu dacă datorită cutiei care m-a atras pentru culorile sale sau din cauza faptului că am zărit printre ingrediente lemnul dulce care m-a făcut curioasă, dar ceaiul CUPPER PURIFY ME e primul în care m-am „înfipt” imediat ce am deschis kit-ul din această campanie.

Fiind un ceai la pliculeț, se prepară la fel de simplu ca orice altă infuzie. Dar ce are deosebit CUPPER PURIFY ME este aroma de lemn dulce care inundă toată încăperea la puțin timp după ce ai turnat peste el apa caldă. Iar gustul… pentru mine, cel puțin, a întrecut orice așteptări.

CUPPER PURIFY ME este genul de ceai pe care sunt sigură că l-ar bea cu plăcere chiar și cei care s-au obișnuit cu băuturi dulci. Foarte dulci. Datorită lemnului dulce pe care îl are în compoziție, acest ceai este pur și simplu o plăcere de savurat, fiind foarte delicios chiar și fără miere, zahăr, lapte sau condimente.

CUPPER ZEN BALANCE

CUPPER TEA - Ceaiuri savuroase, care creează dependență 03

CUPPER ZEN BALANCE este genul de ceai pentru care te simți recunoscătoare după o dimineață de nesomn, dar și ceaiul pe care îl bei cu plăcere înainte să închei ziua. El nu este un ceai la fel de aromat precum CUPPER PURIFY ME, dar probabil că asta s-a și dorit de la el: o licoare suavă, care îți încântă simțurile fără să le stimuleze prea tare.

La acest ceai, ca aromă predominantă se distinge lemongrass-ul, motiv pentru care el merge de minune cu ceva dulce alături sau chiar și la o gustare sărată.

De asemenea, pentru că la fel ca și CUPPER PURIFY ME, deoarece este un ceai bio care nu conțime deloc teină, l-am băut fără niciun fel de probleme ceai CUPPER ZEN BALA chiar și în această perioadă, imediat după naștere, în timpul alăptării.

Ție care din aceste două sortimente CUPPER TEA ți-a făcut poftă și ce alte arome și combinații ai mai încercat până acum?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul CUPPER TEA – Ceaiuri savuroase, care creează „dependență” citește și:

Spune-mi ce ceai bei ca să îți zic ce ți se potrivește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *