・5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Nu este o tragedie dacă faci o greșeală când îți mobilezi spațiul comercial. Greșeli se pot comite în orice domeniu, iar proverbul conform căruiao greșeală recunoscută este pe jumătate iertatăeste cum nu se poate mai adevărat! Însă o problemă mai mare decât faptul că ai greșit în sine, este să persiști în greșeală. Un spațiu comercial mobilat necorespunzător, poate fi principala cauză pentru care afacerea ta nu merge chiar ca pe roate și constituie o problemă care trebuie remediată numaidecât! Iată care sunt principalele greșeli pe care le faci când îți amenajezi spațiul comercial și cum poți rezolva pe oricare dintre ele cu ajutorul magazinului Rafturionline.ro:

Unde procedezi greșit când încerci să găsești mobilierul perfect pentru magazinul tău?

Greșeala #1: Mobilierul nu se potrivește cu conceptul brandului tău

Fie că vinzi îmbrăcăminte, alimente sau articole de papetărie, cu siguranță brandul tău inspiră o anume atmosferă. Iar motivul pentru care clienții calcă pragul magazinului tău este să simtă mai îndeaproape această atmosferă.

A nu-ți alege mobilier care să se încadreze perfect atmosfera creată este o greșeală peste care clienții greu trec cu vederea. Când un client intră în magazinul tău și descoperă o disconcordanță între produsele comercializate și rafturile pe care acestea sunt expuse, se simte ca și cum i s-ar fi promis ceva, dar primește altceva.Indiferent de imaginea pe care vrei să o creezi pentru brandul tău, aceasta trebuie să se reflecte nu doar în produse, ci în tot ceea ce are legătură cu afacerea.

Iar dacă te gândeai că la astfel de presiune din partea clienților sunt supuse doar magazinele de lux, să știi că acest lucru se aplică la toți comercianții indiferent de valoarea mărfii lor.

※ Soluție Rafturionline.ro: Raft depozitare Midirack cu polițe

5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Greșeala #2: Nu există unitate în aranjamentul și aspectul rafturilor

Consistența este un alt aspect important de care trebuie să ții cont când îți mobilezi spațiul comercial. Pentru ca un spațiu să nu pară încărcat, este nevoie ca rafturile să se asorteze unele cu altele și să se integreze în decor.

Poți alege rafturi din materiale diferite și chiar îți recomand să mergi pe această idee dacă ea se potrivește cu conceptul magazinului tău. Unitatea mobilierului nu se referă doar la tipul materialelor, ci și la modul cum acestea fuzionează unele cu altele. De exemplu, poți să ai rafturi pentru magazin din metal, lemn și sticlă în aceeași încăpere. Dacă acestea se potrivesc unele cu altele și crează o ambiență plăcută, clienții se vor simți bine și vor dori să petreacă mai mult timp admirând produsele și chiar să le cumpere. Dar dacă ai de exemplu rafturi și piese de mobilier care nu au nicio legătură unele cu altele, clienții se vor simți ca într-un depozit cu lucruri adunate la întâmplare și vor părăsi încăperea imediat ce au intrat în ea.

※ Soluție Rafturionline.ro: Raft de depozitare EcoRACK

5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Greșeala #3: Rafturile tale sunt murdare

Munții de praf strâns pe suprafața rafturilor din centrul tău comercial nu aduc cumpărători. Nu numai că este inestetic, dar praful lasă și impresia unui magazin nepopular. De aceea, asigură-te că rafturile tale sunt amplasate în așa fel încât să le poți curăța ușor ori de câte ori este nevoie. Important nu este doar să ai un mobilier impunător, ci și practic pentru a-l menține curat.

※ Soluție Rafturionline.ro: Raft arhivare / depozitare

5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Greșeala #4: Rafturile tale sunt instalate necorespunzător

În afară de rafturile încărcate de praf, o altă greșeală de mobilier care duce negreșit la ruinarea afacerii tale sunt rafturile instalate necorespunzător. Astfel de rafturi, nu numai că nu arată bine, dar reprezintă și un pericol pentru cei din jur. Chiar și o singură piesă montată neglijent poate duce la prăbușirea întregului sistem. Iar stocul tău va avea de suferit dacă produsele expuse se distrug. De asemenea, dacă cineva se întâmplă să fie prin apropiere se poate răni.

Astfel situații nu sunt de dorit într-un magazin. De aceea trebuie să ai mare grijă când îți amenajezi spațiul comercial, să folosești rafturi bine lucrate și să apelezi la o echipă de experți pentru montare.

※ Soluție Rafturionline.ro: Raft industrial pentru paleti, raft depozitare

5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Greșeala #5: Produsele tale nu sunt la îndemâna clienților

Nimic nu este mai frustrant decât să intri într-un magazin, să vezi ceva ce-ți place și să nu poți ajunge la el. În calitate de cumpărător, să alergi prin tot magazinul după ajutor este o experiență neplăcută. Asigură-te că oricine intră în magazinul tău poate ajunge facil la orice lucru pe care îl propui spre vânzare.

Este minunat dacă produsele sunt frumos ordonate pe rafturi și oferă o priveliște plăcută de la distanță. Dar dacă nu sunt și accesibile, acest lucru constituie o greșeală de mobilier care trebuie rezolvată numaidecât!

※ Soluție Rafturionline.ro:Raft cu polite pentru depozitare usoara

5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercial și rezolvarea lor

Soluția tuturor greșelilor de mobilier

Există o serie de greșeli pe care le poți face când îți mobilezi spațiul comercial.

Din fericire, oricare din greșelile de mai sus se poate rezolva fără prea multă bătaie de cap. Rafturionline.ro este magazinul online de unde poți cumpăra mobilier pentru spațiul tău comercial ca să-l pregătești cum se cuvine pentru întâmpinarea clienților. Rafturile metalice cu care te poți aproviziona de la acest magazin constituie soluția tuturor problemelor de mai sus.

Toate produsele de pe site-ul Rafturionline.ro au o calitate superioară. Ele sunt produse în țari precum Germania, Italia, Spania sau Polonia în conformitate cu standardele europene. De asemenea, dacă ai nevoie de sfaturi sau lămuriri suplimentare, experții magazinului Rafturionline.ro sunt oricând gata să te ajute. Cu ajutorul echipei magazinului, poți îmbunătăți experiența clienților tăi. Și mai mult, angajații companiei tale vor lucra mai ușor și mai eficient!

Rafturionline.ro este proprietatea companiei Frameworks SRL și vinde oriunde în țară o gamă variată de rafturi metalice și mobilier comercial. În plus, dacă ai nevoie de finanțare pentru mobilarea spațiului tău comercial, Frameworks SRL îți propune finanțarea prin Grenke, în rate fixe, fără dobândă, pentru ca banii să nu stea în calea ta spre succes!

Indiferent de profilul magazinului tău, apelează cu încredere la Rafturionline.ro și vei vedea cum numărul clienților care îți vizitează magazinului și pleacă de acolo mulțumiți, va crește de la o zi la alta.

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 5 Greșeli pe care le faci când îți mobilezi spațiul comercialte invit pe blogul nostru:
Blog pickandkeepFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *