・Leapșa între bloggeri. 10 Întrebări la care te provoc să răspunzi și tu!

Nu-mi amintesc să mă fi jucat prea mult leapșa în copilărie, dar acum nu refuz  o provocare, mai ales dacă este vorba de cuvinte. De data aceasta am acceptat un joc de leapșa între bloggeri, pe care poți să-l încerci și tu dacă ai un site sau dacă ai un cont activ pe vreo rețea socială. Întrebările de mai jos, le-am luat de la Alex Popa pe care l-a provocat Almona Țilea. Dar răspunsurile, așa directe și incomplete cum sunt ele, îmi aparțin în totalitate. Hai să începem!
1. Dacă ai putea alege un singur fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună, care ar fi acela?

Dacă este vorba de o mâncare bună (la gust), nu m-ar deranja să mânânc același fel pentru o lună, trei, zece și nici măcar un an. Dar fiind vorba de o perioadă mare de timp, ca să nu scad mai jos de pragul de 50 de kilograme care oricum nu mă avantajează, aleg ceva gustos și hrănitor: okonomiyaki făcut de soțul meu.

2. Pleci într-o vacanță pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (la alegere). Pe cine iei?

Complicată întrebare… Mai ales când vine vorba de persoana blogger/vlogger din cauza căreia s-ar putea crea controverse dacă aleg pe cineva din blogosfera românească :))) Așa că mă îndrept către cea de-a doua mea casă și răspunsurile mele sunt următoarele: Ikuta Toma, Orangeman și Suzuki Daiki.

3. Știm cu toții că în copilărie ne dorim să ajungem mari și visam multe în acest sens. Spune-ne un vis la care visai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Visul care mi s-a îndeplinit era să ajung în Japonia și să am destul încât să pot merge acolo oricând. Visul care nu mi s-a îndeplinit a fost să devin mamă.

4. Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că-ți place.

Nu mi s-a întâmplat vreodată să primesc un cadou oribil de la cei mai buni prieteni. Mă cunosc prea bine ca să îmi ofere ceva ce nu îmi place.

5. Este sfârșitul lumii. Ce carte ai pune în capsula timpului pentru a păstra o urmă a umanității/speranța în lume?

Aș scrie eu un bilețel și l-aș pune pe acela. Ce scriu pe el însă, păstrez pentru cei care vor veni după noi.

6. Dacă ai putea călători în timp să discuți cu tine, cel/cea de la 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? Nu mai multe de 3.

#1 Citește mai mult!

#2 Stresează-te mai puțin.

#3 Fă-ți mai repede un site!

7. Ți se oferă șansa de a juca într-un film realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Cartea mea preferată nu prea are personaje feminine cu un rol important și atunci, chiar ca femeie, cred că l-aș putea interpreta pe Omul Oaie din În Căutarea Oii Fantastice de Haruki Murakami.

8. Ce te motivează să scrii pe blog?

Sunt atâtea lucruri care mă motivează să scriu pe blog încât nu mi-ar ajunge un articol, ci ar trebui să scriu o carte ca să dezvolt subiectul. Însă cel mai important dintre ele este faptul că pot să creez ceva care să rămână o dovadă a faptului că odată, am fost și eu aici și nu am stat chiar degeaba.

9. Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/ă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Chiar dacă nu îl merit eu, sunt convinsă că pot găsi pe cineva care să-l merite așa că îl primesc!

10. Spune-ne ceva despre tine și nu ai spus public până acum.

Sunt o fire deschisă pentru cei care au răbdare să mă asculte. De aceea nu cred că există ceva ce intenționat nu am spus public până acum. Sunt așa cât mă vezi și cum mă vezi, iar dacă vrei să afli mai mult, întreabă-mă!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Leapșa între bloggeri. 10 Întrebări la care te provoc să răspunzi și tu! te invit pe blogul nostru

Blog pickandkeepLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *