food

Pizza Tomi – Salvarea mea când nu am deloc timp să gătesc

În familia noastră se mănâncă multă pizza. Mâncăm atât la pizzerie, cât și pizza făcută de mine acasă. Însă cel mai mult consumăm pizza congelată. Muncind zilnic, nu am timp să gătesc mereu și nici atât să merg la restaurant. De aceea pizza congelată este cea mai bună soluție pentru mine.

Rar se întâmplă să nu am pizza în congelator. Îmi place să știu că oricând am ceva bun de pus pe masă, pe care îl pot pregăti în doar câteva minute, fără pic de efort.

Am încercat mai multe tipuri de pizza congelată, unele mai bune ca altele. La unele de exemplu îmi place aluatul și mi se pare că au un raport bun calitate / preț, dar mi se pare insuficient topping-ul așa că mai adaug cașcaval sau alt tip de brânză. Altele mi se par foarte bune la gust, aproape perfecte, dar puțin prea scumpe pentru a fi consumate în mod regulat. Pizza Tomi însă mi se pare cea mai echilibrată. Am descoperit această pizza cu ocazia unei campanii recente BUZZStore la care am participat.

Pizza Tomi 02

Pizza la fel de bună ca cea comandată. Poate chiar mai bună!

Pizza Tomi se recomandă ca fiind una la fel de bună ca cea comandată. Dar după ce am încercat cele trei sortimente pe care le-am primit, am ajuns că la concluzia că este chiar mai bună. Kitul de testare al acestei campanii a constat în 5 produse:

  • Tomi Pizza Super Salami
  • Tomi Pizza Super Formaggi
  • Tomi Pizza Super Mozzarella
  • Tomi Ketchup Dulce
  • Tomi Ketchup Picant

Pizza Tomi cu ketchup-ul de la același brand au făcut o echipă grozavă, indiferent de combinație. Însă preferata, noastră, întregii familii, a fost Pizza Super Formagii cu Ketchup Dulce. Un deliciu!

Pizza Tomi 03

Pizza Tomi 04

Ce mi-a plăcut la pizza Tomi?

Dacă îți place pizza congelată, este ușor să te îndrăgostești iremediabil de această pizza. Blatul este gustos, iar ingredientele folosite pentru topping sunt în cantitate suficientă încât să nici nu simți nevoia să mai adaugi ceva în plus și nici să eclipseze cu totul calitățile blatului.

Mai ales când o savurezi gata scoasă din cuptor, exact așa cum ar trebui să mănânci pizza de altfel, pizza Tomi este pur și simplu perfectă! De fapt, tocmai pentru faptul că o poți coace acasă și s-o mănânci fierbinte mi se pare mai bună chiar decât cea comandată.

Noi am înfulecat cu poftă în cele mai aglomerate zile din săptămână toate cele trei sortimente. Avem câteva zile în care pur și simplu nici nu avem timp să respirăm. Dar cu pizza așa de bună s-a mai atenuat puțin senzația de vinovăție față de Yori că nu i-am putut găti ceva mai complex. Pizza Super Formaggi și Pizza Super Mozzarella nu sunt picante și au fost apreciate din plin și de Yori, așa că ne-am putut bucura de ele toată familia.

Pizza Tomi 01

Tu ai încercat până acum pizza Tomi? Care din sortimente ți-a plăcut cel mai mult?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Pizza Tomi – Salvarea mea când nu am deloc timp să gătesc citește și:

Cum să prepari chahan japonez cu jumărele românești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *