・3 Lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc anul acesta cu ajutorul mediului online

Am vorbit chiar în cea de-a doua zi a anului despre câteva lucruri pe care te-ai putea concentra și pe care le-ai putea lua ca puncte de reper atunci când îți stabilești rezoluțiile pentru anul 2018, dar nu ți-am spus încă nimic despre mine. Nu am apucat să vorbesc despre planurile mele și despre ce mi-aș dori să îmbunătățesc eu la mine în acest an. Și încă nici nu ți-am zis depre cum am de gând să îmi îndeplinesc toate dorințele. De aceea, m-am gândit să dedic acest articol agendei mele pentru 2018 și pentru ca tu să mă poți imita dacă ceva ți se pare interesant, voi vorbi doar despre lucruri pe care le poate încerca oricine dispune de un calculator.

3 Aspecte din viața mea pe care vreau să le îmbunătățesc cu ajutorul internetului

1. Vreau să citesc mai mult și mai repede

 

Este ciudat faptul că a început să-mi placă lectura tocmai acum când nu mai am timp pentru ea. În copilărie și o bună parte din viața de elevă, nu m-ai fi putut convinge să ating vreo carte. Dar ca adult, nu mă mai satur de ele.

Am ajuns să am cărți peste tot! În toate dulapurile și sertarele; Acasă și la serviciu; Pe telefon, tabletă, calculatoare, iar dacă aș avea și alt tip de device sunt convinsă că l-aș umple tot cu cărți.

Acum, o oră de așteptat la coadă sau o călătorie cu un mijloc de transport în comun, au devenit momente de pauză pe care le aștept cu plăcere. Nimic nu mi se mai pare că durează prea mult și nimic nu mă mai face să-mi pierd răbdarea. Și cu toate acestea, îmi doresc să pot citi chiar și mai mult!

Din păcate însă, nu pot trage de timpul pe care îl am la dispoziție și să-l fac să nu se mai termine niciodată, deși mi-ar plăcea! De aceea, trebuie să găsesc metode mai inventive pentru a putea profita mai mult de lectură. Iar de când a început noul an și până acum, m-am gândit la trei:

Reading Challenge

Speed reading

Audio Books

Reading Challenge

Probabil că ideea mea de a participa la un reading challenge deși am atât de puțin timp la dispoziție îți ridică semne de întrebare. Dar, să știi că astfel de concursuri nu sunt recomandate doar de dragul competiției, ci și pentru a deveni un cititor mai ordonat și cababil de a face contabilitatea lecturilor sale.

Speed reading

Știai că există nenumărate aplicații online care te pot ajuta să citești mai repede? Se spune că nici atunci când citim în gând, viteza noastră de parcurgere și înțelegere a textului nu este mai mare decât atunci când citim cu voce tare. Dar, această aptitudine se poate îmbunătăți destul de simplu prin exercițiu, iar mediul online este un ideal punct de sprijin.

Audio Books

A asculta un audio book nu este chiar la fel cu o sesiune tradițională de lectură. Dar are aceeași valoare cu experiența originală!

Până acum nu am încercat niciodată să ascult un audio book cap coadă. Din cauză că nu voiam să asociez textul unei cărți cu vocea cuiva, am evitat acest lucru. Dar anul acesta cred că voi da o șansă acestui tip de lectură extrem de practic.

2. Vreau să devin un blogger mai priceput

3 Lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc cu ajutorul mediului online

Dacă ar fi să definesc anii mei de blogging, în doar câteva cuvinte, i-aș defini așa:

✿ 2016: inițiere

✿ 2017: descoperire

✿ 2018: îmbunătățire

…Și nu cred că le-aș putea găsi definiții mai complete nici dacă i-aș descrie în romane.

Primele articole pickandkeep au apărut abia în data de 30 septembrie 2016. Și lunile care au rămas din acel an nu le-aș putea considera o experiență completă. În anul 2016 doar am tatonat terenul. M-am scăldat puțin în apele de la mal. Mi-am format o idee despre ceea ce mi-ar plăcea să scriu pe viitor.

Cel de-al doilea an pe de altă parte, a fost un an plin. 2017 nu numai că m-a bucurat cu o mulțime de surprize legate de blogging și m-a făcut să descopăr gustul acestei experiențe, dar mi-a și demonstrat că se poate!

Din 2018 nu au trecut nici măcar trei săptămâni, dar orizontul pare luminos! Deja am început să mă dedic campaniilor pentru bloggeri și chiar mi s-a oferit de două ori ocazia de a scrie guest post-uri pe blogurile altor actori din blogosferă, ocazii de care am profitat din plin! Și nu am de gând să mă opresc aici!

În continuare, vreau să dedic anul acesta competițiilor; Să fac tot posibilul să-mi organizez mai bine rubricile și cine știe? Poate voi face un make-over blogului, astfel încât să nu-ți mai poți lua ochii de la el 🙂

Mai departe, doar timpul va putea decide cât de mult îmi va prii acest an, dar ce-ți pot promite cu siguranță, este că eu voi da tot ce am mai bun pentru a mă rdica la înălțimea așteptărilor tale și a te face să revii!

3. Vreau să-mi îmbunătățesc stilul de viață

Nu cred că l-ai fi crezut dacă acum douăzeci de ani cineva ți-ar fi spus că-ți poți îmbunătății stilul de viață folosind un calculator și ceea ce atunci era mai cunoscut cu numele de world wide web decât internet. Dar astăzi este posibil, iar eu anul aceta am de gând să încerc RESET – un program care să mă ajute în îndeplinirea acestui idealul și pe care îl pot achiziționa și folosi online fără a fi nevoie să mă deplasez sau să-mi aștept rândul la programări.

RESET nu este un program de nutriție și slăbire oarecare, ci un program care promite schimbarea schimbarea stilului de viață într-un mod benefic sănătății. El este creat de Limitless, programul de remodelare corporală cu o rată de succes uimitoare.

Un stil de viață sănătos și o cunoaștere în detaliu a alimentelor pe care este recomandat să le consumi nu este doar o metodă de slăbire, ci o soluție permanentă pentru lupta cu kilogramele.

Și chiar dacă din punct de vedere al greutății, eu nu consider că mai am ce corecta, sunt convinsă ca folosind un astfel de program, mi se vor descoperi moduri prin care aș putea deveni mai energică și mai odihnită și de asemenea, mi-aș putea perfecționa condiția fizică, nefăcând schimbări care să-mi afecteze orarul din timpul serviciului sau să mă oblige la eforturi pe care nu mi le-aș putea permite.

3 Lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc cu ajutorul mediului online

Întotdeauna se poate și mai bine! Și de cele mai multe ori, soluțiile sunt mai simple decât ne gândeam. Dar este nevoie de analiza unui expert în domeniu pentru a ne de seama de acest lucru!

Tu ai aspirații asemănătoare pentru anul 2018? Din tot ceea ce vreau eu să îmbunătățesc, ce te tentează și pe tine? Sau altfel spus, ție ce ți-a mai rămas neperfecționat încă?

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Mai multe detalii despre programul RESET:

Reset: Odă tehnologiei

❋ Dacă ți-a plăcut articolul 3 Aspecte pe care vreau să le îmbunătățesc te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!