・Reset: Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

Îi privesc cu admirație pe cei care reușesc pornind din același punct ca mine. Când mă compari cu cineva, compară-mă cu o persoană cu aceleași resurse! îmi spunea mama în vremea copilăriei. Și era adevărat. Pe vremea lor, a părinților noștri, a părinților lor și a celor dinaintea lor, situația din familie conta atât de mult pentru dezvoltarea ta ca persoană, încât îți punea reale întrebări legate de societate precum: au oamenii șanse egale în viață?

Părinții mei, ai tăi sau ai oricăruia din generația noastră, au avut șanse egale doar pe hârtie. Accesul la informație și la pregătire era facilitat doar unora dintre ei și din păcate, să atingi un vis sau ideal în vremea aceea sau pur și simplu să dai reset și să pornești pe alt drum era mult mai greu ca acum.

Și ca să înțelegi mai bine la ce mă refer, îți dau ca exemplu câteva personaje pe care deși nu le vei recunoaște după nume, vei regăsi fragmente din poveștile lor în viețile celor apropiați care au trăit acele vremuri.

A fost odată ca niciodată o eră când nu toți aveam șanse egale…

Angel și Cory 1974

Din punct de vedere al anilor petrecuți în școală, Angel și Cory au aceeași pregătire. De mici amândoi iubeau limbile străine și visau să ajungă traducători. Pe Angel îl pasiona rusa și pentru că își petrecea marea majoritate a timpului studiind secretele alfabetului chiril, părinții au rugat un prieten de familie rus, să-i predea fiului lor contra cost.

Cory pe de altă parte, era fascinat de limba franceză. Zi de zi învăța tot ce i se dădea la școală și conjugările verbelor sau numele lucrurilor din jurul său le putea spune fără greșeală la orice oră din zi sau din noapte.

Dar, la un moment dat, modul diferit de îndrumare de care a beneficiat fiecare din cei doi, și-a spus cuvântul.

Angel, sfătuit mereu de maestrul său, a ajuns să vorbească rusă la fel de bine ca un vorbitor nativ, iar acum își trăiește visul traducând romane și participând în calitate de interpret la discuții oficiale.

Dar Cory neaprofundând cunoștințele și neavând ocazia să facă conversație cu un vorbitor nativ, s-a oprit la nivelul unui elev de clasă gimnazială fără să-și vadă visul împlinit.

Tiny și Eri 1985

Tiny și Eri sunt frați vitregi. Deși între ei este o diferență de aproape zece ani, amândoi și-au dorit să ajungă arhitecți. Atât fizic, cât și din punct de vedere intelectual cei doi se aseamănă enorm, dar ca situație familială nu au multe în comun.

Tiny este unul din cei patru copii ai domnului C., din prima căsătorie, în timp ce Eri singurul copil al aceluiași domn din cea de-a doua căsătorie.

Primul din ei, deși a avut parte de toată dragostea și sprijinul mamei care l-a crescut pe el și ceilalți frați de una singură, a studiat desenul doar pe cont propriu, din pasiune. Însă fratele său Eri, pe de altă parte, bucurându-se de toată dragostea și atenția a doi părinți grijulii, a profitat din plin de lecții private, materiale profesionale și îndrumare de specialitate la tot pasul încă din copilărie.

Rezultatele pentru cel din urmă frate, s-au văzut în momentul în care a fost acceptat la facultatea pe care și-o dorea, la primul însă, întârzie să apară.

Joni și Hart 1999

În vremea liceului materia preferată a celor doi prieteni, Joni și Hart era informatica. Amândoi elevi de nota zece și rivali pentru primul loc pe școală, se întreceau în probleme cu orice ocazie.

Dar în ultimii ani de liceu, pentru Joni lucrurile iau o întorsătură nefirească. Deși studia tot ce i se preda la ore și de multe ori stătea peste program pentru a încerca noi metode de programare, de la un moment dat, nu mai reușește să țină pasul cu colegul său.

Secretul lui Hart era că pentru a se putea dedica pasiunii sale, le-a cerut părinților să-i cumpere un calculator personal și aceștia făcând tot posibilul să-și susțină fiul în urmarea carierei dorite, i-au făcut pe plac. De aceea, pentru Hart, orele de acasă s-au transformat într-o prelungire a studiului de la școală.

Iar diferența dintre cei doi, nu s-a văzut doar la clasă, ci și în momentul în care Hart a fost singurul din cei doi care a reușit să-și urmeze cariera dorită, făcând din investiția părinților un total succes.

Tehnologia dă oamenilor secolului XXI șanse egale în viață

Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

Ce crezi că s-ar fi întâmplat dacă toți acești tineri s-ar fi născut puțin mai târziu? Dacă ar fi trăit vremurile noastre și ar fi avut la dispoziție atât de multă tehnologie și acces la întreaga informație a lumii, doar la un click distanță? Oare ar fi putut umple golurile create de micile diferențe din familiile lor? Dar pe cele cauzate de lipsa de pregătire adecvată?

Părerea mea este că toți cei trei tineri ale căror vise nu au ajuns realitate, ar fi putut urma carierele dorite dacă s-ar fi folosit de tehnologia din ziua de azi. Cu acces la internet, Cory ar fi făcut cursuri de franceză pe Skype; Tiny ar fi învățat să deseneze ca un profesionist din tutoriale online; Iar Joni ar fi aflat toate tainele computerului direct din camera sa. Ar fi dat reset la tot ce le pregătise viața și cu determinare, probabil că ar fi luat-o înaintea tuturor.

Iar dacă ei nu au avut șansa, măcar noi să învățăm din lecțiile lor!

Strângi lumea întreagă în palma ta și încă nu te folosești de învățăturile ei?!

Datorită resurselor tehnologice de care dispunem, acum putem dobândi aproape orice aptitudine folosindu-ne de un device cu acces la internet. Chiar și când vine vorba de aptitudini fizice, nu doar de cunoștințe, dacă ne folosim gadget-urile așa cum trebuie, ne putem vedea visele devenite realitate.

Și ca să-ți arăt că în 2018 orice este posibil cu ajutorul internetului, eu mi-am propus să-mi schimb stilul de viață folosindu-mă de o aplicație online.

Ea mă va ajuta să îmi schimb atitudinea față de alimentație și mă va învăța regimul sănătos pe care să-l respect pentru a deveni mai plină de energie și a trece cu bine de toate provocările ce mă așteaptă.

Îmi doresc să arăt mai bine. simt mai bine. Să trăiesc mai bine. Și fiind convinsă că micul meu device pe care-l țin în mâna dreaptă mă poate ajuta, am făcut tot posibilul să obțin ce-i mai bun de la el.

Astfel mi-a ieșit în cale programul RESET, un program online ce poate conduce pe oricine pe calea transformării.

Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

RESET este un program nutrițional care te ajută să slăbești deștept.

Cu RESET nu îți iei rămas bun de doar de la kilogramele în plus, ci și de la stilul de viață nesănătos. Și pentru că este una din soluțiile și invențiile acestui secol, RESET poate fi achiziționat de oricine stăpânește un device cu conexiune la internet.

Disponibil în trei variante, toate desfășurându-se pe durata a trei luni, programul RESET promite o schimbare radicală a comportamentului față de alimentație, a modului de slăbire și a întreținerii pe termen lung.

Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

ETAPA I

Totul începe cu un test online care te ajută să-ți determini profilul nutrițional. Apoi, cu ajutorul resurselor video aflii ABC-ul rețetei de slăbire și întreținre LIMITLESS și de acolo, purcezi către schimbarea radicală!

ETAPA II

Pe parcursul următoarei etape devii capabil să compui un meniu sănătos și apetisant pentru tine și cei dragi.

Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

ETAPA III

În ultima etapă te concentrezi pe detalii. În acest moment, ești deja adeptul unui stil de viață sănătos și datorită lui, lupta cu kilogramele ia sfârșit pentru totdeauna.

Cu programul RESET, corpul dorit se transformă din ideal, în realitate. Fără a fi nevoie de a merge la consultații costisitoare; Fără a angaja un antrenor personal; Și în primul rând, fără a-ți risipi timpul pentru a găsi cele mai bune soluții pentru tine, acum ai șanse egale cu oricine altcineva de pe această planetă de a obține ceea ce îți dorești.

Am mai încercat să-mi îmbunătățesc stilul de viață și înainte, dar cu RESET în 2018 va fi diferit!

Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

Am avut perioade în viață în care am depășit limita confortului din punct de vedere al greutății. Peste un anumit număr de kilograme, încep brusc să nu mă mai simt bine în corpul meu și atunci am tendința de a încerca diete drastice. Dar, amintindu-mi că metabolismul meu nu funcționează așa și se răzbună pe mine dacă-l torturez, renunț la idee și caut iar și iar soluții.

Acest ritual, pare un cerc vicios din care nu există scăpare, dar anul acesta cu RESET am impresia că lucrurile vor sta diferit.

De ce îmi doresc să încerc anul acesta programul RESET?

Motivele pentru care programul RESET consider că se potrivește nevoilor mele sunt:

  • Nu cred în diete care să se potivească tuturor;
  • Când vine vorba de nutriție, prefer opțiunile personalizate;
  • La mine nu funcționează dietele de slăbire rapidă;
  • Sunt convinsă că prin schimbarea stilului de viață, pot obține rezultate de durată;
  • Sunt o persoană activă și îmi plac aplicațiile online care nu produc schimbări în programul meu deja încărcat.

<div class="is-divider divider clearfix" style="width:"full";"></div><!-- .divider -->

Nu este grozavă era în care trăim?

Nu consideri absolut fascinant faptul că acum, folosindu-te de conexiunea la internet poți obține absolut tot ce îți dorești?

Vrei să înveți ceva nou? Există o aplicație!

Vrei să citești? Există o aplicație!

Vrei să slăbești? Există RESET!

Eu mi-am propus anul acesta să-mi schimb stilul de viață cu ajutorul internetului. Tu ce planuri ai pentru 2018 și cum te folosești de conexiunea online pentru a avea șanse egale cu cei care au mai multe resurse față de tine?

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Tehnologia ne oferă șanse egale în viață, te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

One thought on “・Reset: Odă tehnologiei. Au oamenii șanse egale în viață?

  1. Pingback: 3 Lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc cu ajutorul mediului online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!