・5 Motive pentru care ai nevoie de o pereche de ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare nu este doar un accesoriu chic, ci și unul esențial, mai ales în lunile de vară. Dacă până acum nu purtai regulat ochelari de soare, iată cinci motive obiective pentru care trebuie să îți reînnoiești garderoba.

De ce ai nevoie de o pereche de ochelari de soare?

#1. Protecție contra razelor UV

Este cunoscut faptul că razele ultraviolet ale soarelui pot produce cataractă – o boală destul de comună care duce la opacifierea cristalinului. Dar asta nu e tot! Expunerea ochilor la lumină solară puternică poate provoca și afecțiuni precum fotokeratita – o arsură temporară, dar dureroasă pe suprafața ochiului. Îngrozitor, nu-i așa? Și totuși atât de ușor de prevenit! Pe lângă faptul că adaugă un aer misterios ținutei tale, o pereche de ochelari de soare contribuie la menținerea sănătății.

#2. Sensibilitatea la soare e o problemă de domeniul trecutului

Nu numai fashonistele, ci și persoane ca mine, sensibile la lumina solară, au cunoscut o nouă epocă de când Sam Foster a început să producă la scară largă ochelari de soare în anul 1929.

#3. Dacă nu au nimic în comun cu zâmbetele largi, ridurile din jurul ochilor nu sunt deloc drăgălașe!

Strălucirea soarelui reduce vizibilitatea și ne determină să mijim ochii involuntar. Repetă acest proces ori de câte ori ieși din casă și cremele hidratante nu-ți vor mai fi îndeajuns să vii de hac ridurilor premature. Dar de ce să aștepți până e prea târziu?

Alege să porți ochelari de soare pentru a o vedere confortabilă și tenul îți va mulțumi!

#4. Fii pregătită să întâmpini noaptea!

Știi cât de periculos este condusul pe întuneric după două-trei ore petrecute afară într-o zi cu soare? Și când te gândești că siguranța o poți obține într-un mod atât de elegant, chiar nu merită să riști!

#5. Afecțiunile ochilor sunt mai des întâlnite decât te așteptai

Numărul de persoane cu boli de vedere provocate de lumina orbitoare nu este deloc de neglijat. De aceea, specialiștii recomandă purtarea ochelarilor de soare nu doar vara, ci chiar și în zilele senine de iarnă.

Nu chiar totul trebuie să iasă la lumină!

Din fericire orice problemă are și o soluție. Iar pentru cele de vedere provocate de lumina soarelui m-am gândit să îți prezint eu una: ochelari de soare Pedro.

5 motive pentru care ai nevoie de o pereche de ochelari de soare

Accesibili ca preț, eleganți și capabili să satisfacă până și cele mai nonconformiste gusturi, o pereche de ochelari de soare polarizați de la Pedro e ceea ce lipsește garderobei tale. Iar dacă tu ai deja unii, ce spui să îi faci lui o bucurie?

Pedro nu s-a gândit doar la sexul frumos, și pe lângă cei dedicați nouă, ne pune la dispoziție o gamă largă de ochelari de soare bărbați sau ochelari de soare copii – totul pentru confortul celor dragi.

Ce spui? Îți face cu ochiul vreo pereche?

Alege-ți preferații și hai să ne bucurăm de soare cum se cuvine!

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut acest articol despre ochelari de soare,  te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

4 thoughts on “・5 Motive pentru care ai nevoie de o pereche de ochelari de soare

 1. Mihaela Curea says:

  Eu am o pereche de la Ray Ban polarizati si sunt multumita de ei. Mi-am luat o pereche de la Bulgari, foarte sexy, m-am lasat dusa de val, dar cand soarele e foarte puternic nu fac fata.
  Acum m-a convins cineva sa optez pentru gama Polaroid, mi-a tot povestit despre ei, daca imi gasesc si un model sa imi placa, e perfect.

  • Ioana says:

   Sincer mie nu imi plac deloc nici cei de la Ray Ban, nici Polaroid. Sunt muuult prea populari si fiind prima alegere a majoritatii, mi se pare ca nu au niciun fel de personalitate. În plus, pe cei de la Ray Ban scrie chiar pe lentinlă Ray Ban, lucru care mă descurajează total.

   Dacă e să aleg un brand favorit pe de altă parte, pe primul loc aș pune cu siguranță Oliver Peoples si la ochelari de vedere si la cei de soare. Cam scumpicei, dar design-ul lor face TOȚI banii.

   Altfel, de zi cu zi, și pentru a-i purta oriunde și oricând, recomand cu căldură branduri ca Pedro. Sunt simpatici și accesibili ca preț și oferă și protecție îndeajuns de bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!