・Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

Un dentist bun este acel om pe care mai întâi îl urăști înainte să te îndrăgostești de el.

Nimănui nu îi place la dentist. Absolut nimănui! Cu excepția cazului în care e vorba doar de un control de rutină, nimeni nu își dorește vreodată să calce pragul dentistului. Dacă printr-o magie am putea eradica un tip de durere din această lume, cea de dinți ar fi prima de care am scăpa.

Și totuși, un dentist bun, deși provoacă atâta spaimă, are metodele lui prin care te face să-l iubești.

✔ Un dentist bun este o persoană deosebită

Un dentist bun este un om cu calități excepționale. E sigur pe el. Inspiră încredere. Este responsabil și nu lasă loc de greșeală. Este priceput. Este sufletist. Și în primul rând, este Om.

Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

✔ Un dentist bun este documentat

Școala pentru un dentist bun nu se sfârșește niciodată. El nu poate vreodată să spună: gata, știu TOT și nici nu își dorește acest lucru pentru că documentarea este una din pasiunile sale.

Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

✔ Un dentist bun îndeplinește vise

Un zâmbet perfect este idealul oricui. Dar, fără un dentist bun acest lucru nu este posibil pentru majoritatea dintre noi. De aceea, când în sfârșit am reușit să îl găsim, pe un dentist cu adevărat bun îl păstrăm aproape pentru totdeauna.

Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

✔ Un dentist bun înțelege durerea pacienților

Un dentist bun e conștient că pacientul său depune un efort excepțional să își înfrângă temerile și să stea liniștit pe scaunul de tortură așteptându-și sentința. De aceea, face tot posibilul să îi câștige încrederea, să îi aline durerea și să îi demonstreze faptul că a făcut o decizie extraordinară când s-a hotărât să îi bată la ușă.

Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

✔ Un dentist bun nu îl găsești la orice parter de bloc

Un dentist bun lucrează într-un mediu pe măsura calităților sale. El se cunoaște și după cabinetul în care își desfășoară activitatea. Pasionat, își dă toată silința să pună la dispoziția clienților cea mai nouă tehnologie. Serviciile fără cusur fac parte din rutina sa de zi cu zi.

Doar talentul nu este destul!

Un dentist, ca să poată demonstra cât este de bun, are nevoie de aparatură performantă; de echipamente care să îl ajute și să îi faciliteze munca și de un spațiu în care clienții săi să se poată relaxa, bucura de toată atenția cuvenită și beneficia de servicii de calitate.

Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

În linii mari, acesta este profilul unui dentist bun.

Greu de găsit, dar ușor de recunoscut.

Iar dacă până acum credeai că este o himeră, să știi că există un loc unde îl poți cunoaște în largul său și admira măiestria cu care își îndeplinește chemarea. Acel loc se numește Crystal Dental Clinic și e habitatul natural al unui dentist bun.

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă vrei să descoperi stilul pickandkeep vizitează magazinul nostru:

Magazin pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut acest articol,  te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

2 thoughts on “・Ghid de buzunar pentru a recunoaște un dentist bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!