OMMIA – produse de îngrijire personală speciale pentru mămici, dar și pentru cei mici

Îmi place la nebunie să descopăr branduri de produse de îngrijire personală noi, mai ales dacă este vorba de produse locale, organice, de înaltă calitate. Dacă citești acest blog și dacă mă urmărești pe rețelele sociale știi că nu mă dau în vânt după cosmetice, dar când vine vorba de îngrijirea pielii, încerc orice.

Nu sunt și nu am fost niciodată genul de femeie care își ascunde vârsta sau care se codește atunci când este întrebată câți ani are. Dar mi-am dorit mereu să arăt bine pentru vârsta mea. Și asta pentru că o piele frumoasă este și o piele sănătoasă, în care te simți bine.

Cea mai mare descoperire în materie de îngrijire personală, anul acesta,  este brandul OMMIA. Produsele OMMIA au fost create de o echipă tânără și întreprinzătoare, de care este imposibil să nu te îndrăgostești imediat ce-i cunoști prin intermediul contului OMMIA de Instagram sau pe pagina officială OMMIA.

Unt de corp Mother & Child

Eu am încercat prima oară untul de corp Mother & Child în luna mai și de atunci și până acum îl folosesc zilnic. Așa cum îi spune și numele, acest unt de corp a fost special creat pentru mămici și copii deopotrivă, astfel încât și unii și alții să se poată bucura împreună de această minunăție.

Am folosit mult acest unt de corp pentru a hidrata pilea lui Yori după baie, dar l-am folosit mult și pentru mine. Am o piele foarte uscată, care vine la pachet cu toate problemele cu care se confruntă femeile cu piele uscată. Dar am constatat acum câțiva ani că mi se potrivește foarte bine uleiul de cocos și de atunci îl folosesc foarte des, chiar și în loc de cremă hidratantă de față, seara, după demachiere, înainte de culcare. De aceea, cred că poți să-ți imaginezi cât de mult m-am bucurat să aflu că și untul de corp OMMIA conține ulei de cocos.

M-am înțeles atât de bine cu untul de corp OMMIA încă din prima zi în care l-am folosit încât, această vară, pe care am petrecut-o în întregime în Japonia – unde am plecat doar cu un bagaj mic pentru mine – mi-am luat pe post de unt de corp și cremă de față doar untul OMMIA. Și nu am mai avut nevoie de nimic altceva, ceea ce cred că spune multe despre eficiența lui.

Balsamul de buze Cocoa Vanilla Orange

Cocoa Vanilla Orange… mmmm… Nu, nu e o rețetă de prăjituri, ci ingredientele balsamului organic OMMIA. Sunt sigură că acum când citești aceste rânduri încerci să-ți imaginezi cum miroase, dar să știi că oricât de bine ai sta la capitolul creativitate, realitatea depășește așteptările.

Îmi place să folosesc balsam de buze. Mai mult chiar decât ruj. Iar acest balsam de la OMMIA este atât de practic, încât mereu îl port cu mine în geantă, sau direct în buzunar ca să-l am la îndemână. Și de când mi-am format acets obicei, am uitat cum e să ai buze uscate!

OMMIA Love Bump organic oil

Cred că așt fi folosit cel puțin 2-3 sticluțe dacă aș fi aflat despre acest ulei de corp numai bun pentru mămici atunci când eram însărcinată cu Yori. La fel ca și celelalte produse OMMIA, și acest ulei miroase superb și chiar dacă nu mai am o burtică mare cu un suflețel în ea, să știi că este la fel de eficient și pentru burticile mămicilor care au născut deja și restul corpului lor.

Hidratează bine și îți lasă pielea moale și catifelată, fără să depui prea mult efort, exact așa cum ne dorim noi, mamele de bebeluși sau de toddlerași hiper activi, care și-ar dori tot timpul nostru numai și numai pentru ei.

Tu ai încercat până acum produsele OMMIA? Uleiul organic OMMIA Love Bump, la fel ca și untul de corp și balsamul de buze OMMIA, face parte din pachetul Love Mom așa că, dacă vrei să ai parte de o experiență OMMIA completă, acest pachet este exact ceea ce trebuie să încerci prima oară!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut acest articol despre produsele OMMIA te invit pe blogul meu:

Blog pickandkeep

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *