fashion

Toamna e mai frumoasă când porți hăinuțe de la Bonprix

După o vară în care am fost plecată în Japonia, am reluat toamna aceasta colaborarea cu Bonprix și am profitat de ocazie să mai împrospătez puțin atât garderoba mea, cât și pe cea a lui Yori.

Cizme chelsea

Primul lucru pe care l-am adăugat în coșul de cumpărături a fost o pereche de cizme scurte, din piele ecologică, foarte frumos lucrate, de culoare bej. Sunt foarte practice, mai ales pentru o mamă ca mine care încearcă zi de zi să se împartă între copil și lucru și chiar dacă nu reușește de fiecare dată, măcar se străduiește. 

Talpa puțin înaltă mă salvează de la nevoia de a le curăța zi de zi deoarece, chiar dacă alerg cu Yori prin iarbă și noroi, nu se murdăresc (sau nu într-atât încât să mă deranjeze). De asemenea, culoarea deschisă este și ea un mare plus. În garderoba mea am multe haine și încălțăminte de culoare neagră alese tocmai pentru versatilitatea fiecărei piese, dar o nuanță de bej ca aceasta este la fel de practică. 

Bluză casual „oversize”

Tot pentru mine am mai luat și un hanorac cu un print imens pe piept. Când răsfoiam paginile cu produse și am văzut acest hanorac, a fost pur și simplu dragoste la prima vedere și am știut că trebuie să-l am în colecția mea, pe de-o parte pentru că îmi place designul său modern și pe de altă parte pentru că uneori mi se face tare tare dor călătorii, de germană, de Germania și de tot ce am trăit cândva. 

Geacă softshell băieţi

Să nu crezi însă că l-am uitat pe Yori! Nici nu s-ar putea așa ceva pentru că el este cel care deschide coletele în casa noastră și ar rămâne profund dezamăgit să sosească unul chiar de la Bonprix și pentru el să nu fie nimic înăuntru. De aceea, am luat și pentru el o gecuță superbă, destul de groasă, numai bună pentru vremea de afară. 

Recunosc că atunci când am văzut-o online dinozaurii sunt cei care m-au convins s-o cumpăr, dar când am primit-o, m-am îndrăgostit pe loc de calitatea ei deosebită și de felul în care îi vine lui Yori. 

Pe Instagram am postat și videoclipuri cu noi, purtând lucrușoarele primite toamna aceasta de la Bonprix, așa că, dacă nu îți sunt suficiente fotografiile te aștept și acolo să mai stăm de vorbă! 

Tu ce ți-ai mai cumpărat pentru toamnă anul acesta? Ce îți face cu ochiul de la Bonprix? 

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Toamna e mai frumoasă când porți hăinuțe de la Bonprix citește și:

Mantou gros de iarnă în februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *