Am încercat rujul lichid mat DESIRABLE de la Melkior!

Ador rujurile roșii! Nu sunt prea îndemânatică și nici nu am răbdare când vine vorba de machiaj. Dar cunosc destul de bine puterea unui ruj roșu și ce poate face el pentru imaginea mea. În ultimele două săptămâni am avut șansa să încerc cu diferite ocazii rujul lichid mat DESIRABLE de la Melkior și efectul a fost cel așteptat. Iată pe larg întreaga experiență.

Cum se simte pe buze rujul lichid mat de la Melkior?

Rujul lichid mat de la Melkior este un ruj cu putere mare de acoperire și destul de rezistent la contact. Dacă îl aplici pe buze după exfoliere și o hidratare corespunzătoare, rămâne acolo întreaga zi și nu se pierde treptat pe ceștile de cafea.

Acest ruj este disponibil în trei culori tari și seducătoare.

Eu am încercat-o pe cea de-a treia

Pentru două săptămâni aproape zilnic, cu diferite ocazii, am purtat pe buze rujul mat DESIRABLE. Prima oară când l-am aplicat, m-am bucurat de culoarea lui doar pentru câteva ore. Tocmai mă întorsesem de la serviciu și îl încercasem pentru o plimbare de seară. Și chiar și într-un timp scurt, mi-am dat seama că este foarte rezistent. Fiind un ruj mat însă, am realizat că pentru a-l purta o zi întreaga fără să-mi usuce buzele, puțină pregătire înainte de aplicare nu strică.

Pentru dimineața următoare mi-am pus în gând că-l voi purta de la prima oră și până seara târziu când urma să merg la un eveniment. De aceea, de cu seară mi-am exfoliat bine buzele și am aplicat balsam fără economie. A doua zi, având buzele foarte hidratate, nu am avut probleme cu rujul toată ziua și a rămas acolo unde trebuie fără a fi nevoie să-l reaplic.

Weekend-ul trecut l-am aplicat de dimineață pentru a face poze și l-am ținut pe buze până după amiaza. Și de data aceasta mi-a plăcut mult cum se vede și datorită nuanței foarte puternice, mi-a făcut buzele să iasă în evidență și să pară foarte pline. Înainte de aplicare însă, nu am trecut prin tot procesul de hidratare și îngrijire și pentru că buzele mi se usucă foarte repede indiferent de cantitățile enorme de apă consumate, am simțit nevoia să-l reaplic la un moment dat pentru a arăta ca în cursul dimineții.Cum să porți un ruj mat fără ca buzele să ți se usuce?

Deși este un ruj mat, rujul lichid DESIRABLE de la Melkior nu mi s-a părut că usucă buzele mai mult ca oricare alt ruj. Dacă tu nu ai problema buzelor și a pielii uscate, te vei împăca cu el de minune fără a fi nevoie de o hidratare specială înainte de aplicare.

Dacă pe de altă parte ești ca mine și pielea ta nu se mai satură de apă și creme hidratante, este mai bine să-ți hidratezi corespunzător buzele înainte de aplicarea rujului sau să te dai cu un strat subțire de balsam chiar înainte de ruj. Astfel, rujul lichid mat de la Melkior nu se va șterge întreaga zi și nici nu va trebui reaplicat.

Cum să porți rujuri mate în nuanțe tari?

Și cu machiajul și cu îmbrăcămintea sunt o persoană foarte echilibrată. Când vine vorba de unul din aceste două subiecte sunt convinsă că less is more și am grijă să merg pe un look simplu și modern. Oversised cu just fit, culori tari și culori naturale. Niciodată prea mult. Și de asemenea, niciodată prea puțin.

Un look modern folosind un ruj puternic colorat este foarte ușor de realizat. Nu ai nevoie decât de o piele curată pe care s-o perfecționezi cu o umbră de fond de ten, puțin rimel pe gene și rujul aplicat cu mare atenție urmărind forma naturală a buzelor. Nimic mai simplu!

Acest tip de machiaj se poate realiza în doar câteva minute și se poate purta absolut oriunde. Chiar dacă nuanța de ruj este una stridentă, imaginea per ansamblu este echilibrată de partea superioară a feței unde nu se pune un accent deosebit, făcând look-ul potrivit chiar și pentru o zi la birou. Pe de altă parte, datorită buzelor frumos evidențiate, după programul de lucru poți merge direct în oraș fără să îți schimbi machiajul cu unul de seară deoarece nuanța rujului îți scoate trăsăturile în evidență.Vrei și tu să obții un look seducător toamna acesta?

Toamna se poartă pe buze! Alege de la Melkior culoarea de ruj lichid mat care te reprezintă!

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN
❋ Dacă ți-a plăcut articolul Am încercat rujul lichid mat DESIRABLE de la Melkior! te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeepFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *