Am testat de la Zewa niște șervețele cu adevărat inovative!

Ce ai putea descoperi în plus la niște șervețele? Banalele batiste de hârtie pe care toată lumea le folosește ca să-și șteargă nasul sau mâinile… Indiferent de la compania care le produce, din câte straturi sunt formate, de culoarea sau de mirosul lor, șervețelele sunt până la urmă doar niște servețele… Sunt sigură că te-ai gândit așa imediat ce ai văzut acest titlu și nu pot să te condamn pentru că și eu am crezut la fel. Dar se pare că m-am înșelat și chiar și în universul șervețelelor există șervețele oarecare și șervețele Zewa, cu adevărat inovative.

Zewa șervețele

Echipei BUZZStore trebuie să-i mulțumesc pentru că mi-a schimbat părerea despre șervețele trimițându-mi un kit de testare cu produse Zewa format din:

  • o cutie de șervețele faciale Zewa Deluxe Aroma Collection cu 3 straturi;
  • o cutie de șervețele faciale Zewa Deluxe Design, cu 3 straturi;
  • un pachet de batiste nazale Zewa Softis Originalis cu 10 pachete individuale a câte 9 șervețele;
  • mostre;
  • un produs branded – o căsuță difuzor pentru relaxare.

De ce recomand șervețelele Zewa după ce le-am testat timp de mai multe săptămâni?

Mamă fiind (ce îmi place cum sună! :)), nu plec niciodată de acasă fără câteva pachete de șervețele dosite prin toate buzunarele de la hainele și gențile mele. Da, mai nou umblu cu două genți după mine pentru că este mai practic să car lucrurile personale într-una și toate cele necesare pentru un toddler de doar 2 anișori în cealaltă. Dar să revenim la șervețele…

Am mereu la mine șervețele, de diferite feluri, pentru că sunt un milion de situații în care am nevoie de ele când merg undeva împreună cu Yori. Ba i se face brusc foame și trebuie să-l șterg pe mânuțe înainte să mănânce, ba trebuie să-l curăț după ce a mâncat, ba îmi cere să-i suflu nasul, și tot așa. Iar șervețelele Zewa au fost de fiecare dată exact ce trebuie.

Aceste șervețele sunt blânde chiar și cu pielea sensibilă a copiilor și nu o irită. M-am confruntat de curând cu un episod de dermatită atopică cu Yori, care ne-a dat ceva bătăi de cap și pentru că aceste șervețele sunt delicate, le-am folosit în special pentru el și nu l-au iritat deloc.

Încă un lucru care mi-a plăcut foarte mult și pe care îl consider de altfel și cel mai inovator dintre toate, este faptul că sunt atât de rezistente încât nu se rup nici măcar atunci când le bagi din greșeală la mașina de spălat. Ți s-a întâmplat vreodată să speli o geacă sau o pereche de pantaloni cu un șervețel uitat prin buzunar? Ei bine, mie da, iar rezultatul nu este un lucru care vreau să se repete. Dar cât am folosit șervețelele Zewa am stat liniștită din acest punct de vedere și așa voi fi și de acum încolo pentru că voi mai cumpăra.

Nu în ultimul rând, îmi place că aceste șervețele îți oferă mai multe variante la capitolul miros. Mie de exemplu, îmi place ca lucrurile din jurul meu să miroasă frumos. Mă binedispune când simt o aromă plăcută sau un parfum suav de la o lumânare, de la o cremă de mâini, sau chiar de la un șervețel. Soțul meu pe de altă parte, este total diferit. Ca majoritatea japonezilor pe care i-am întâlnit, preferă ca obiectele pe care le folosește în viața de zi cu zi să nu miroasă. Astfel, ca șervețele pentru acasă, mie mi-au plăcut mai mult șervețelele Zewa Deluxe Aroma Collection, iar soțul s-a îndrăgostit de Zewa Deluxe Design.

Tu ai încercat până acum șervețele Zewa? Care sunt preferatele tale și de ce?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Am testat de la Zewa niște șervețele cu adevărat inovative!, citește și:

Zewa – delicată cu pielea mea și a celor dragi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *