Experiențe noi și nostalgie într-un colet de la Bonprix

Spuneam mai de mult într-un articol că îmi place să experimentez când vine vorba de hainele de la Bonprix. Calitatea materialelor este foarte bună, multe piese au un design foarte interesant, iar prețul este convenabil, așa că, dacă există vreun brand cu care merită să experimentezi ca să descoperi ceea ce ți se potrivește cel mai bine, Bonprix este acela.

Așa mi-am ales eu de la Bonprix o rochie înflorată pe care abia aștept s-o port din nou la primăvară, un sacou statement și o fustă neagră cu buline – haine pe care nu le-aș fi cumpărat în mod obișnuit, dar am vrut să văd cum îmi vin și m-am îndrăgostit de ele.

Și să nu mai vorbesc despre toate bluzele cu mâneci bufante sau fustele cu pliuri care mi-au umplut garderoba de când cumpăr de la Bonprix!

Da! Pentru mine Bonprix este acel magazin care mă provoacă să explorez în cel mai frumos mod cu putință, oferindu-mi ocazia să încerc lucruri noi. Iar din multe privințe și articolele pe care ți le voi prezenta în acest articol le-am ales după același principiu.

Pantaloni largi din imitație de piele și o jachetă cu un imprimeu nostalgic

Primul articol pe care l-am adăugat în coșul de cumpărături la ultima comandă este această pereche de pantaloni din imitație de piele. Sunt convinsă că m-ai mai văzut îmbrăcată de nenumărate ori cu astfel de pantaloni. Chiar am o pereche din Japonia, negri, pe care i-a cumpărat soțul pentru el, dar au ajuns în final la mine :)) Însă este prima oară când cumpăr de pe internet o astfel de pereche de pantaloni pentru mine.

Pielea, fie ea și ecologică, nu se întinde. Iar eu care o talie subțire și șolduri late și îmi găsesc greu pantaloni care să mi se potrivească la fix fără să-i probez. Dar am riscat și îmi place cu ce m-am ales!

Pantaloni imitaţie piele, cu pense

Bonprix haine comode 01

Am cumpărat mărimea 36/38, cea pe care o port de obicei, și, spre surprinderea mea, s-au potrivit la fix! Dar m-am obișnuit deja ca Bonprix să mă surprindă plăcut 🙂

Bonprix haine comode 02

Pur și simplu îi ador! Culoarea e foarte versatilă și se potrivește la orice, iar materialul nici foarte subțire încât să pară niște pantaloni ieftini, dar nici prea groși ca să stea bățoși.

Bonprix haine comode 03

Jachetă tricotată cu model floral

Cum am văzut această jachetă cu modelul său floral care îmi amintește de florile de pe carpetele lucrate odinioară de bunici, am zis că TREBUIE s-o am în garderoba mea pentru că e foarte interesantă. Chiar și culorile sale îmi trezesc o nostalgie profundă. Griul este culoarea mea preferată din totdeauna. Iar florile roz și galbene îmi amintesc de vacanțele de vară petrecute la țară.

Bonprix haine comode 06

Așa cum se vede probabil și din poze, această jachetă este lucrată destul de grosuț, așa că merge acum, iarna, pe sub geacă, iar la primăvară o voi purta doar cu un tricou pe dedesubt.

Este de departe una din cele mai feminine, mai colorate și mai delicate piese vestimentare din garderoba mea și îmi place mult contrastul pe care îl creează cu gecile și pantalonii cu un croi foarte masculin cu care mă îmbrăcăminte în general. Nu-i așa că iese frumos în evidență?

Bonprix haine comode 09

Ție îți place să experimentezi când vine vorba de haine? Care este magazinul care te lasă să explorezi așa cum îți dorești?

IOANA ISHIKAWA – CONSTANTIN

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Experiențe noi și nostalgie într-un colet de la Bonprix, citește și:

Bucurându-mă de sweater weather cu pulovere de la Bonprix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *