Street Art Walk în București, un traseu urban colorat

Hai să îți propun un program altfel în acest weekend!

A trecut izolarea, în sfârșit și ne putem deplasa liber prin oraș și chiar ne permitem mici evadări la mare, la munte sau în alte locuri interesante.

Dacă totuși ai rămas în București și vrei să ieși din casă la o plimbare, am o sugestie pentru tine, una de explorare a laturii creative a orașului.

Alternative Tours & Events, un proiect nou și fresh de tururi altfel, te invită duminica aceasta, 14 iunie, după prânz, la o plimbare prin București în care să descoperi arta stradală.

Arta stradală face parte din fiecare zonă urbană și este un subiect controversat. În timp ce unii o consideră vandalism și încearcă să o oprească, alții îi apreciază creativitatea și o încurajează tot mai mult Unii o fac doar pentru emoție și adrenalină, în timp ce alții o folosesc ca mijloc de sensibilizare a problemelor sociale și politice.

Care sunt motivele să vii în acest traseu:

  • Afli diferența dintre graffiti și artă stradală, cunoști istoria fenomenului din cele mai vechi timpuri;
  • Vei vedea peste 20 de lucrări de artă stradală și vei descoperi o mulțime de locuri drăguțe și creative în propriul oraș, unele despre care nici nu bănuiai;
  • Vei vedea 10 murale impresionante, semnate de artiști autohtoni sau internaționali, și vei afla povestea lor;
  • Vei avea 10 puncte de oprire în care vei descoperi nuclee de artă stradală în București;
  • Te vei simți călător în propriul oraș, ceea ce e chiar un sentiment interesant, vei vedea orașul mai colorat și mai cool.

Street Art Walk în București, un traseu urban colorat

De fapt această este și miza pe care și-o propune Alternative Tours, să trezească în fiecare dintre noi exploratorul urban, să îți arate particele de oraș necunoscute, interesante și inedite, să te facă să îți înțelegi și să apreciezi mai mult orașul.

În afară de turul de arta stradală, mai au câteva proiecte interesante gata de lansare, așa că stați pe aproape și urmăriți-I, proiectele lor sună foarte promițător.

Află mai multe detalii despre eveniment aici, sau direct de pe pagina oficială de Facebook: Alternative Tours and Events!

PICKANDKEEP

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Street Art Walk în București, un traseu urban colorat te invit pe blogul nostru:

3 Locuri de poze în București care nu par din București

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *