・30 Subiecte despre care să scrii când nu ai inspirație

Oricât de pasionat ai fi, ca blogger ai momente în care lipsa de inspirație pune piedică activității tale creative. Iar lucrurile se agravează cu atât mai mult cu cât îți dorești să respecți un anume program și să-ți încânți cititorii zi de zi cu articole preoaspete și idei care să-i motiveze și să-i inspire la rândul lor. Și pentru că subiecte precum inspirația și motivația am abordat de câteva ori pe acest blog, m-am gândit că ar fi timpul să vin și cu câteva exemple concrete de subiecte despre care să scrii atunci când ideile grozave întârzie să apară.30 De subiecte despre care să scrii atunci când nu ai inspirație

1. Cum să…

Unul din cele mai bune subiecte despre care ai putea să scrii atunci când inspirația nu este cea mai bună prietenă a ta, este un lucru pe care îl cunoști foarte bine și crezi că le-ar fi de folos și celorlalți.

Sau ce spui de un DIY?

2. Părerea ta în legătură cu teme cotidiene

Mai ales dacă ai de spus ceva constructiv și util în legătură cu un subiect la modă, nu-ți fie teamă să-ți spui părerea chiar dacă aceasta s-ar putea să nu coincidă cu cea a majorității!

3. Un interviu

Dacă ești blogger, sunt șanse mari să știi o mulțime de oameni. Dar ce-i zice să încerci să-i cunoști chiar și mai bine și să apoi să-i prezinți și cititorilor tăi?

4. Un guest post

Fie că ceri cuiva să scrie un guest post pe blogul tău, sau tu scrii pe blogul altcuiva, s-ar putea să te ajute să ieși din starea de neproductivitate.
5. Un articol prin care să te „justifici

Sunt convinsă că și tu, ca majoritatea bloggerilor ai un subiect preferat pe care îl abordezi în mod regulat în articolele tale. De ce?

6. Un articol care să răspundă la întrebările cititorilor

Ai multe comentarii cu întrebări ale căror răspunsuri nu l-ai dat încă? Fă o listă și începe să dai explicații”.

30 Subiecte despre care să scrii atunci când nu ai inspirație

7. Despre meseria de blogger

Ești blogger 200% din timp sau preferi această activitate ca hobby? Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre alegerea ta.

8. Fă un chestionar

Blogurile nu trebuie să se limiteze la părerea unei singure persoane. Ele pot deveni un spațiu de discuție și dezbatere a anumitor subiecte pentru oricare din cititorii lor. Dă-le șansa celor care te urmăresc să-și exprime părerea și altfel decât prin comentarii și provoacă-i la un chestionar.

9. Compară două subiecte și alege unul singur

Este o idee bună să scrii despre două lucruri mai mult sau mai puțin la fel de cunoscute și să spui de ce îl preferi doar pe unul dintre ele.

30 Subiecte despre care să scrii atunci când nu ai inspirație

10. Postează câteva articole cu dată fixă

Ce spui de o rubrică care să-ți facă cititorii să-ți aștepte postările cu sufletul la gură? Găsește unul sau două subiecte despre care să scrii o serie de articole și încearcă să le postezi la dată fixă.

11. Produse sau servicii pe care le-ai încercat

Este foarte util nu doar pentru cititorii tăi ci și pentru producători și ofertanți să audă părerea ta în legătură cu ceea ce consumi. Împărtășește-ți impresiile cu cei din jur prin intermediul unui articol.

12. Încearcă o provocare

Fă un experiment nutrițional, fizic sau încearcă să înveți ceva nou și povestește despre progresul tău.

13. Spune-ne un secret!

Să știi că majoritatea celor care îți urmăresc blogul, sunt cu adevărat interesați de persoana ta. De aceea, ai putea din când în când să-ți deschizi inima în fața lor și să le povestești mai multe despre lucruri precum: visul tău din copilărie, carierea pe care ți-ar plăcea să o ai cu adevărat, un regret din viața ta, un obiectiv aparent imposibil, etc. S-ar putea să te surprindă reacția lor și cine știe printre ei s-ar putea să găsești persoane care să te ajute în îndeplinirea dorințelor tale.

14. Un punct de cotitură

Nu se poate să nu fi ajuns niciodată la un moment de răscruce și să fii pus în față în față cu nevoia de a alege. Povestește experiența ta și ce ai învățat din ea.

15. Ce faci când dai greș

Nu cred că există om care să nu greșească niciodată.

Și deși mi-ar plăcea să mă contrazici și să te dai pe tine ca exemplu viu, cred că aș avea mai multe de învățat dacă mi-ai spune ce faci tu ca să-ți îndrepți greșelile.

16. Ce ai face diferit dacă ai fi …

Nu de puține ori avem impresia că ne-am descurca mai bine dacă am face parte din altă realitate. Măcar pe hârtie, hai să și demonstrăm asta!

17. Lucruri pe care le-am învățat de la…

Uneori avem parte de cele mai inedite lecții de viață de la persoanele de la care avem cele mai mici așteptări. Tu ce ai învățat și de la cine?

18. Top 10

Ai o mulțime de lucruri preferate nu-i așa? Fă-le un top!

19. Despre cum te relaxezi

30 Subiecte despre care să scrii atunci când nu ai inspirație

Oricând ne prind bine sfaturi despre cum am putea să profităm și mai mult de timpul liber. Tu cum procedezi?

20. Cel mai grozav lucru pe care l-am găsit vreodată pe Google

Nu e un secret că majoritatea nu am mai putea trăi la fel de bine dacă nu ar exista Google. Tu ce descoperire revoluționară datorezi acestui motor de căutare?

21. Ceva ce faci zilnic

Fiecare cu tabieturile sale… Care sunt ale tale?22. O poveste de dragoste perfectă

Dragostea este unul din acele subiecte despre care să scrii romane. Cum arată în mintea ta relația ideală și ce crezi că ai putea schimba la tine ca să ai parte de ea?

23. De ce nu faci un anumit lucru?

Există lucruri pe care toată lumea le adoră și tu nu? De ce?

24. Cum te vezi în X ani?

Cum crezi că va arăta viața ta peste un anumit număr de ani și ce faci că să ajungi acolo?

25. O experiență neobișnuită

Crezi că ai avut parte vreodată de o experiență cu totul și cu totul ieșită din comun? Mi-ar plăcea să citesc despre ea.

26. O ținută completă cu doar X lei

Nu trebuie să fii un blogger de fashion ca să fi nevoit să te îmbraci. Impune-ți o limită care să-ți surprindă audiența și uimește-i pe toți cu un outfit grozav fără să o depășești!

27. O rețetă

De la rețeta succesului la cum să faci o pizza delicioasă, cu toții iubim listele de ingrediente ușor de obținut și pașii îndrumători. Ce mai „gătimazi?

28. Mituri puse la pământ

Cunoști vreo superstiție de care se teme toată lumea și tu ai reușit să demonstrezi că nu este adevărată? Care este aceea și cum ai procedat să-ți înfrângi temerile?

29. Istorioare

Ce spui de puțină cercetare? Ca subiecte despre care să scrii, poți aborda istoria și modul cum au devenit populare anumite trenduri / obiecte / credințe. Ca exemplu, cu toții știm ce este acela blogging-ul, dar despre cum a apărut această activitate, nu a auzit prea multă lume.

Citește aici despre cum a apărut blogging-ul!

30. Evenimente viitoare

Ai auzit de vreun spectacol / concert / eveniment la care vrei să participi? Nu ne iei cu tine?

Concluzie

Subiecte despre care să scrii poți găsi la tot pasul, trebuie doar să privești în jur sau să închizi ochii și să-ți aduni puțin gândurile.

Cele câteva exemple de mai sus, garantat îți vor da un boost de inspirație, dar ca să le și testezi eficiența trebuie să te apuci să le diseci. Scrie! Scrie! Scrie! Pofta vine scriind!

30 Subiecte despre care să scrii atunci când nu ai inspirație

ioana constantin ishikawa pickandkeep

❋ Dacă ți-a plăcut articolul Subiecte despre care să scrii , te invit pe blogul nostru:

Blog pickandkeep

One thought on “・30 Subiecte despre care să scrii când nu ai inspirație

  1. Gerlinde Iuhasz says:

    Cred că totul ține de imaginație. Poți privi în jurul tău și să descoperi o mulțime de subiecte pentru viitoarele tale articole. Ce fac eu? Atunci când citesc ceva pe internet și îmi vine o idee pentru articol, o scriu imediat într-un spreadsheet sau direct în WordPress. Așa adun o mulțime de idei pentru articole. Doar timp și răbdare să am să le scriu 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!